Pihenés 50 000 Ft-ig

Egy csodás hétvégi kiruccanásra vágyik vagy csak egyszerűen néhány napra elszakadna a gondoktól? A tökéletes kikapcsolódás már 50 000 Ft alatt is elérhető, akár hegyvidéki üdülésre, gyógyfürdőzésre vagy városnézésre vágyik.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 279 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Csodás napokat töltöttem Egerbe, amely az esős idő ellenére is tele volt programokkal. A hotel elhelyezkedésének köszönhetően minden látnivaló csupán két perc sétára volt, és a szobából nyíló kilátást nem lehet elfelejteni! A török fürdő most is teljesen elbűvölt és az egri borokban és gasztronómiában pedig soha nem lehet csalódni. Eger és a hotel tökéletes választás, ha szeretne megmártózni a kultúrában és érdekli a történelem.”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


50 000 Ft körül már szinte bárhol talál egy csodás szállásajánlatot - pihenjen a borvidékeken borral a kezében, vagy a horvát tengerparton. Inkább a vízparti pihenést, a természeti szépség felfedezését, a kulturális élményeket vagy a kalandot kedveli? Válasszon kellemes árú ajánlatainkból és jutalmazza meg magát egy pihenéssel.

Természet, pezsgőfürdőzés és kulturális pihenés egy helyen

Ha nem szeretne választani, látogasson el a csodás fürdővárosok egyikébe. Itt nem csak pihentető kezelésekben és feltöltő pihenésben lehet része a gyógyító termálvíznek, vagy a szaunázásnak köszönhetően, hanem a város kulturális értékeit is megismerheti. Látogasson el a főváros egyik történelmi fürdőjébe. A legjobb fürdőket összefoglaló cikkünket ITT olvashatja. Ha inkább elutazna egy wellness-pihenésre válogathat Szlovénia, vagy a szomszédos Szlovákia legjobb ajánlataiból, ahol a természet lágy öle sem lesz messze. Érdemes ellátogatnia emellett Lengyelországba is egy wellness hétvégére, vagy esetleg meglátogatnia a híres Cseh fürdőháromszög városait.