Hétvégi pihenés Magyarországon

Lenyűgöző építészet, gazdag történelem, híres termálfürdők és csodás gasztronómia, hazánk többek között erről híres. Barangoljon országunk csodás tájain, frissüljön fel a fürdők egyikében, vagy látogassa meg csodás városaink.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 77 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon tetszett ez a hangulatos szállás. A tulajdonos egy nagyon kedves család. A szállás kellemes wellnessel rendelkezik, de nem érdemes kihagyni a közeli Hévízi Tófürdőt sem. A reggeli friss és kiváló volt. A vacsorát az étteremben szolgálták fel, amely néhány méterre található a szállástól - ami nagyon praktikus, különösen egy kiadós vacsora után.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Töltsön egy csodás hétvégét hazánk felfedezésével, merüljön el az építészeti kincsekben, a termál vízben, vagy a varázslatos természetben. Csodálatos szállásainknak köszönhetően a legkülönlegesebb látnivalókat is könnyen felfedezheti, miközben nagyszerű ellátásban lehet része.

Felejthetetlen hétvége itthon

Ha szeretne kiszakadni a mindennapok nyüzsgéséből válasszon hazánk híres gyógy és wellness fürdőihez közeli szállásainkból, amelyek garantálják, hogy a hétvége után igazán kisimultan és feltöltődve térjen vissza a hétköznapokba.

Ha pedig inkább a természetben mártózna utazzon el a magyar tengerhez és fedezze fel a Balaton kincseit. Az északi part és a déli part legjobb látnivalóit is összegyűjthettük, amelyből inspirálódhat.

Egy látogatás a fővárosba

Budapest minden évszakban gyönyörű. Sétáljon egyet a Duna-parton, gyönyörködve a Budai vár és a Parlament látképébe. Üljön fel az óriáskerékre, a budavári siklóra vagy egy sétahajóra és gyönyörködjön a látnivalók.

Ha pedig a főváros legszebb fürdőit szeretné felfedezni, ne hagyja ki a Széchenyi fürdőt vagy a szecessziós stílusban épült Gellért fürdőt sem.

Hazánk rejtett kincseinek felfedezéséhez pedig olvasson bele a Magyarország legjobbjait bemutató blogsorozatunkba