Hétvégi pihenés Magyarországon

Lenyűgöző építészet, gazdag történelem, híres termálfürdők és csodás gasztronómia, hazánk többek között erről híres. Barangoljon országunk csodás tájain, frissüljön fel a fürdők egyikében, vagy látogassa meg csodás városaink.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 114 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat


Töltsön egy csodás hétvégét hazánk felfedezésével, merüljön el az építészeti kincsekben, a termál vízben, vagy a varázslatos természetben. Csodálatos szállásainknak köszönhetően a legkülönlegesebb látnivalókat is könnyen felfedezheti, miközben nagyszerű ellátásban lehet része.

Felejthetetlen hétvége itthon

Ha szeretne kiszakadni a mindennapok nyüzsgéséből válasszon hazánk híres gyógy és wellness fürdőihez közeli szállásainkból, amelyek garantálják, hogy a hétvége után igazán kisimultan és feltöltődve térjen vissza a hétköznapokba.

Ha pedig inkább a természetben mártózna utazzon el a magyar tengerhez és fedezze fel a Balaton kincseit. Az északi part és a déli part legjobb látnivalóit is összegyűjthettük, amelyből inspirálódhat.

Egy látogatás a fővárosba

Budapest minden évszakban gyönyörű. Sétáljon egyet a Duna-parton, gyönyörködve a Budai vár és a Parlament látképébe. Üljön fel az óriáskerékre, a budavári siklóra vagy egy sétahajóra és gyönyörködjön a látnivalók.

Ha pedig a főváros legszebb fürdőit szeretné felfedezni, ne hagyja ki a Széchenyi fürdőt vagy a szecessziós stílusban épült Gellért fürdőt sem.

Hazánk rejtett kincseinek felfedezéséhez pedig olvasson bele a Magyarország legjobbjait bemutató blogsorozatunkba