Hétvégi pihenés Magyarországon

Lenyűgöző építészet, gazdag történelem, híres termálfürdők és csodás gasztronómia, hazánk többek között erről híres. Barangoljon országunk csodás tájain, frissüljön fel a fürdők egyikében, vagy látogassa meg csodás városaink.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 88 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Érkezésünkkor egy kedves és humoros recepciós hölgy fogadott. A légkondicionált szobánk elég nagy volt, gyerekekkel is. Nagyon gazdag volt a svédasztalos reggeli és vacsora kínálata, nekünk legjobban a sütemények ízlettek. A szálloda bel- és kültéri wellness részleggel is rendelkezik, amit nagyon élveztünk. Este egy családi bowling partyt tartottunk és egy egész napot töltöttünk el a Hajdúszoboszlói Strandon is, ami felejthetetlen élmény volt.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Töltsön egy csodás hétvégét hazánk felfedezésével, merüljön el az építészeti kincsekben, a termál vízben, vagy a varázslatos természetben. Csodálatos szállásainknak köszönhetően a legkülönlegesebb látnivalókat is könnyen felfedezheti, miközben nagyszerű ellátásban lehet része.

Felejthetetlen hétvége itthon

Ha szeretne kiszakadni a mindennapok nyüzsgéséből válasszon hazánk híres gyógy és wellness fürdőihez közeli szállásainkból, amelyek garantálják, hogy a hétvége után igazán kisimultan és feltöltődve térjen vissza a hétköznapokba.

Ha pedig inkább a természetben mártózna utazzon el a magyar tengerhez és fedezze fel a Balaton kincseit. Az északi part és a déli part legjobb látnivalóit is összegyűjthettük, amelyből inspirálódhat.

Egy látogatás a fővárosba

Budapest minden évszakban gyönyörű. Sétáljon egyet a Duna-parton, gyönyörködve a Budai vár és a Parlament látképébe. Üljön fel az óriáskerékre, a budavári siklóra vagy egy sétahajóra és gyönyörködjön a látnivalók.

Ha pedig a főváros legszebb fürdőit szeretné felfedezni, ne hagyja ki a Széchenyi fürdőt vagy a szecessziós stílusban épült Gellért fürdőt sem.

Hazánk rejtett kincseinek felfedezéséhez pedig olvasson bele a Magyarország legjobbjait bemutató blogsorozatunkba