Hétvégi pihenés gyermekekkel

Vigye el gyermekeit egy hétvégi kirándulásra, és éljék át a kalandokat együtt! Ajánlatunkban rengeteg kiváló helyszínt talál egy rövid, hétvégi utazáshoz, így biztos lehet benne, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 697 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Ön és gyermekei egyaránt megérdemlik, hogy egy pillanatra kiszakadhassanak a mindennapok rutinjából! Utazzanak el együtt egy hétvégére és fedezzék fel az izgalmakat és a látnivalókat amit egy hétvégi kiruccanás tartogat, hogy gyermekeinek legyen miről mesélniük barátaiknak az iskolában.

Egy hétvége itthon!

Egy hétvégi utazásnál keresni sem lehetne jobb alkalmat arra, hogy megszerettesse gyermekeivel a természetjárást. Húzzák fel a túrabakancsot és járják végig az olyan magyarországi hegységek legszebb kincseit mint a Bükk, a Pilis, a Bakony vagy a Mátra. Akár merre is indulnak majd, jól jelzett ösvények, házias ízeket kínáló vendéglők, állatkertek és kalandparkok várják majd Önöket mindenhol.

De nem csak a természet közeli élmények, hanem egy hamisítatlan városnézés is remek programként szolgálhat egy hétvégi kiránduláshoz. Keresse fel gyermekeivel együtt az olyan csodálatos magyar városok egyikét, mint Budapest, Eger, Győr vagy Miskolc. Foglaljanak szállást a belváros közelében, hogy könnyen elérjék a leghíresebb látnivalókat, a legjobb éttermeket és a legizgalmasabb múzeumokat.

Egy hétvége külföldön!

A gyönyörű természet azonban nem csak az ország határon belül, hanem azon kívül is várja túrázókat. Fedezze fel gyermekeivel együtt az olyan csodálatos közép-európai hegységeket, mint az Alpok, a Tátra vagy a Cseh Óriás-hegység. Használja ki, hogy a magyar hegységekhez képest magasabb csúcsokon egész évben megmarad a hó, így bármikor is utaznak lehetőségük lesz szánkózásra, hógolyózásra és akár még a téli sportok nagyszerű világába is betekintést nyerhetnek.

És ahogy természetjárásra, úgy városnézésre is kiváló célpontokat találhat a szomszédos országokban. Vigye el gyermekeit például Bécsbe ha szeretne nekik mutatni egy igazi világvárost. Ahol ráadásul rengeteg gyermekek számára vonzó program lehetősége kínálkozik. Kihagyhatatlan például a Prater, ami a világ egyik leghíresebb vidámparkja, vagy a gyönyörű Schönbrunni Állatkert ahol kicsik és nagyok egyaránt sokat tanulhatnak az állatvilágról. És persze Prága sem akar lemaradni a sorban, így a városnézésen túl, ott is megtekintheti családjával együtt a helyi állatkertet, a vidámparkokat és az érdekes múzeumokat is.