Szállások a Garda-tónál félpanziós ellátással

Olaszország legnagyobb tava, az alpesi csúcsok között fekvő Garda-tó kimeríthetetlen túrázási és szabadidős lehetőségekkel várja a látogatókat. Válasszon szállást félpanziós ellátással, és élvezze a híres olasz konyha legjavát.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat


A Garda-tó Olaszország legnagyobb, és a turisták körében legnépszerűbb tava. Ez nem csoda, hiszen lenyűgöző természeti csodák és számos szuper program várja itt őket. Fedezze fel Ön is a tó környékét a vitorláshajó fedélzetéről, a szörfdeszkáról, a kenuból vagy a hegyi kerékpár nyergéből. Az extrém sportok kedvelői a sziklamászást és a búvárkodást is kipróbálhatják.

Garda-tó - Olaszország természetes gyöngyszeme

Bár az Alpok csúcsai a tó fölé magasodnak, a partot és az ott fekvő városokat inkább a mediterrán hangulat jellemzi. Így amellett, hogy kellemes séták várják a ciprusok és az olajfa ültetvények között, egy igazi alpesi túrázáshoz is remek lehetőségek állnak rendelkezésére. A tó legmagasabb hegye a Monte Baldo (2218 m tengerszint feletti magasságban), amire gyalogosan, vagy a népszerű panorámakabinos felvonóval is fel lehet jutni.

Már csak egy dolog hiányzik a tökéletes kiránduláshoz! A remek ételek! Erről sem kell lemondania, hiszen a finom olasz konyha nem véletlenül az egyik legnépszerűbb a világon. Fantasztikus tészta ételeket, pizzákat, levesek, desszertek és ropogós süteményeket kóstolhat a Garda-tó környékén is. A legjobban akkor dönt, ha mindezt a szálloda félpanziós ellátásának keretében élvezi, hiszen így megspórolja az állandó étterem keresést, és a pénztárcáját is megkímélheti!