Szállások Bellegszencsén félpanziós ellátással

A szlovákiai Bellegszencse településen található termálfürdő ásványvíz egyedülálló összetételének és festői környezetének köszönhetően népszerű célpont a kikapcsolódás szerelmeseinek. Látogasson el Bellegszencsére és válasszon egy olyan szállást, ahol félpanziós ellátással várják, így anélkül élvezheti a pihenést, hogy az étkezéssel kéne foglalkoznia.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat

Nem találunk tartózkodást a kiválasztott kritériumok alapján, kérjük próbáljon módosítani a megadott feltételeken.A szlovákiai Bellegszencse termálfürdő híres egyedülálló sós vizéről, amely összetételét tekintve nagyon hasonlít a Holt-tenger vizéhez. Bár ez az ásványi víz jódban gazdag, és alacsonyabb sókoncentrációjú, mint a tengervíz.

A "szlovákiai Holt-tenger " jótékony hatásait a saját bőrén is megtapasztalhatja, ha ellátogat a termálfürdőbe, amely összesen 10 beltéri és kültéri medencével rendelkezik. A fürdő területén található a modern Aquamarín wellnessközpont is, termálmedencékkel és egy Vitális világgal, melyben számos relaxációs kezelést kínálnak a test ellazítására és az egészség megerősítésére.

Válasszon olyan gyógyfürdői pihenést Bellegszencsében, ahol félpanziós ellátás is a csomag része, így a bőséges reggeliről és az ízletes vacsoráról a szállodában gondoskodnak. Ha a nyaralása alatt szeretné felfedezni a környéket, akkor a félpanzió a legjobb választás. Így reggel energiával telve kezdhet neki a napnak, este pedig a vacsora asztalnál is kipihenheti a napi fáradalmakat egy finom vacsora mellett.