Szállások Dunaszerdahelyen a gyógyfürdő közelében

Tapasztalja meg a tökéletes pihenést a gyógyító termálvízzel teli medencékben, a híres Dunaszerdahelyi Termálparkban. Válasszon wellness-üdülést Dunaszerdahelyen, és győződjön meg róla, hogy a Travelking ügyfelei miért térnek vissza ide olyan gyakran.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Dunaszerdahely a vízi szórakozás és kikapcsolódás egyik központja Dél-Szlovákiában. Nagyon népszerű a város termálparkja, amelyet a fürdőzésre vágyó idősebbek és a gyermekes családok egyaránt kedvelnek. De maga a város is számos más látnivalóval elvarázsolja majd..

Nap, termálvíz és gyors motorok - Dunaszerdahelyen mindent megtalál.

A termálfürdő ideális hely a nyári szabadság eltöltésére, tökéletes gyógyulásban és sok szórakozásban lehet része. A híres Termálpark 10 beltéri és kültéri medencével a mozgásszervek egészségére jótékonyan ható termálvízzel gondoskodik minderről. Teljes mértékben átadhatja magát a kikapcsolódásnak a gyógyvízben, a szaunavilágban vagy a számos kezelés során. A gyerekek a 7 vízicsúszdán és más attrakciókon szórakozhatnak, és élvezhetik a változatos animátorprogramokat is. Kellemes bónusz, hogy nemcsak testileg és lelkileg megújulva, hanem egészséges, lebarnult bőrrel térhet haza, ugyanis Dunaszerdahely az a hely, ahol Szlovákiában évente a legtöbb órát süt a nap.

De a termálfürdőben való pihenés nem az egyetlen dolog, ami ebben a városban várja. A város tele van különféle kulturális és történelmi emlékekkel. Érdemes meglátogatni a Sárga Kastély épületében található Csallóközi Múzeumot vagy a Kortárs Magyar Művészek Galériáját a szoborparkkal. Gyerekek és szülők egyaránt szívesen látogatnak el a Malkia Parkba, ahol elhagyatott egzotikus állatok találtak új otthonra. A gyors autók rajongói pedig a Szlovákia Ring profi versenypályáját próbálhatják ki.