Wellness pihenés a Lengyel Beszkidekben

Fedezze fel a lenyűgöző Beszkidek hegység lengyel oldalát! A tapasztaltabb turisták és a gyógyfürdők szerelmesei egyaránt megtalálják itt, amit keresnek. Bármelyik csoportba is tartozik, a lengyel Beszkidekben a lehető legjobban fog élvezni egy wellness-kikapcsolódást!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Fedezze fel a Beszkidek lengyel oldalát

A Beszkidek egyedülálló természeti és kulturális szépségekkel teli terület. Nagy kár, hogy a legtöbb turista csak a Beszkidek csehországi részét ismeri, ezért javasoljuk, hogy fedezze fel ezt a régiót a lengyel oldalról.

Ideális hely az aktív és pihentető tartózkodáshoz

A lengyel Beszkidek hegységben a gyönyörű természet, a friss levegő és a vonzó kirándulóhelyek kellemes kombinációját találja. Ha inkább a pihenést választja, akkor látogasson el Wisła vagy Ustron festői fürdővárosokba. A téli sport szerelmeseit a Skrzyczne-hegy alatt található Szczyrk síközpont várja.

Akár az aktív pihenés híve, akár csak a kikapcsolódás miatt utazik és szeretne maga mögött hagyni minden gondot, a lengyel Beszkidek vidéke tökéletes hely a kikapcsolódáshoz. Mindenesetre értékelni fogja, ha szállodája privát szaunával, pezsgőfürdővel vagy úszómedencével rendelkezik. Válasszon tehát wellness üdülést a Lengyel Beszkidekben, így a pihenés garantál, ráadásul a szobájától nem is kell messzire mennie.