Wellness pihenés Bogácson

Hagyja maga mögött a munkát és a gondokat, és élvezze a zavartalan pihenést Bogácson. Lazuljon el egy kicsit egy termál medencében és kényeztesse magát egy wellness pihenéssel, hogy feltöltődve és kisimultan induljon újra a mindennapoknak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


Bogács települése közkedvelt turista célpont elsősorban csodás termálfürdője miatt. A különleges gyógyhatású vizének köszönhetően minden évszakban tökéletes választás. Akár a nyáron keres felfrissülést, akár a hűvösebb időben szeretne felmelegedni a Bogácsi fürdő és wellness pihenés minden évszakban csodás választás.

Bogácsi termálfürdő és wellness pihenés

Országunk annyi fürdővárost rejt, hogy nehéz lenne mindet megszámolni. Ezek egyike a bogácsi termálfürdő. És hogy miért pont ezt a helyet válassza a kikapcsolódáshoz? A bogácsi termálfürdő 9 medencét kínál, amelyek közül 6 gyógyvízzel van feltöltve. A helyi kénes források segítenek a mozgásszervi problémák vagy a bőr- és nőgyógyászati betegségek kezelésében.

A kültéri és beltéri medencékben való kikapcsolódás mellett csúszdákis várják a gyerekeket. A felnőttek pedig a professzionális masszázsok és kezelések széles választékából választhatnak és kényeztethetik magukat egy kicsit.

Mit érdemes megnézni Bogácson és környékén? A fürdőváros közelében található a gyönyörű Bükki Nemzeti Park, amelyet cseppkőbarlangok, sűrű erdők és gazdag növényvilág jellemez. Emellett a közelben található a történelmi műemlékeiről híres Eger ahol a vár mellett érdemes meglátogatni a bazilikát, a minaretet és egy finom egri bikavér megkóstolásához a Szépasszony völgyet is.