Wellness pihenés Liptóban

Az aktív és a pihentető nyaralás tökéletes kombinációja. A szlovákiai Liptó térségében fürdővárosok, termálfürdők és gyönyörű természet várja, amely túrázásra, kerékpározásra és síelésre invitálja. Válassza a liptói wellness-üdülések egyikét, és élvezze álmai nyaralását pontosan úgy, ahogyan azt Ön szeretné.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat


A szlovákiai Liptó régió gyönyörű hegyvidéki környezetben, a magas és alacsony Tátra csúcsai alatt található. A turisták a pihenés, sportolás és a híres termálfürdőkben való kikapcsolódás miatt özönlenek ide. A vízi szórakozás szerelmeseinek Liptó maga a paradicsom. Itt található ugyanis a legnagyobb vízipark, a Tatralandia Aquapark és a Besenyőfalvi Thermálpark. Válassza a wellness üdülést Liptóban, és élvezze a változatos, élményekkel teli kikapcsolódást.

Liptó - egy hegyi paradicsom tele termálfürdőkkel

Látogasson el Liptóba ha egy pihentető és aktív nyaralásra vágyik. Élvezze a csúszdákkal, vízi attrakciókkal és szaunavilággal felszerelt termálfürdőt. Az év bármely szakában várják a kalandok és a pihenés. Hagyja maga mögött a mindennapi gondokat a pezsgőfürdőben, a szaunában, vagy pihenjen a medencében. Nyáron a fürdőket, télen pedig rengeteg szép síterepet fedezhet fel.

A családok, az aktív sport kedvelői vagy a hegyek szerelmesei imádni fogják ezt a helyet. A liptói régió gyönyörű természete teljesen leveszi majd lábáról és biztos, hogy még visszaakar ide térni. Számos túra- és kerékpárutat talál, amelyekről gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Érdekes élményt jelenthet egy látogatás a titokzatos barlangok egyikében, mint például a Déményfalvi jégbarlangban. A híres Szentmáriai víztározó meglátogatását sem szabad kihagyni.

Egy hegyi kirándulás vagy egy síeléssel töltött nap után, igazán értékelni fog egy jó masszázst, ezért válasszon a személyesen ellenőrzött szállásaink közül, hogy biztos lehessen a szálloda kiváló minőségű szolgáltatásaiban. A jó ételek szintén hozzátartoznak a hibátlan nyaraláshoz. Válasszon a félpanziós, teljes ellátás vagy reggelis csomagok közül.