Utazás Mindenszentek alatt

Szeretné meghosszabbítani a hétvégét egy pirosbetűs nappal? Vagy kiváncsi, hogy milyen halloweeni programok vannak a szállodákban? Válasszon utazásainkból a Mindenszentek alatt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 396 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


2023-ban Mindenszentek egy szerdai napra esik. Ha szeretné meghosszabbítani a hétvégét és 5 napot pihenni, csak 2 nap szabadsággal, válasszon a legjobb ajánlataink közül!

Pihenés Mindenszentek alatt

Látogassanak meg egy csodás termálfürdőt, ahol egy kicsit ellazíthat, mag a gyerekek felejthetetlen élményeket gyűjtenek a csúszdákon vagy az élmény medencékben. Az őszi hűvös levegőn kellemesen akár a szabadban vagy beltérben is ellazulhat a termál medencékben, vagy egy csodás pezsgőfürdőben, illetve kipróbálhatja a szaunát is. Válasszon a fürdőkhöz közeli szállásaink közül és élvezze a pihenést.

Ha az aktív kikapcsolódást kedveli, vigye el családját a természetbe és kiránduljanak a csodálatos színesedő fák alatt. Számos csodás várat felfedezhet, vagy meghódíthatja a legszebb hegyeket. Akár kerékpárra is pattanhatnak, vagy követhetik a legjobb túraösvényeket. Válasszon egyet a hegyvidéki szállásajánlataink közül, és barangoljon a természetben családjával.

Ha pedig egy kellemes wellness pihenésre vágyik és szeretné kényeztetni magát egy kellemes masszázzsal, vagy csak ki szeretne szakadni a mindennapokból, akkor is tudjuk a megoldást. Válasszon wellness szállásaink közül, és az egész családot ajándékozza meg egy felejthetetlen pihenéssel.