Utazás Mindenszentek alatt

Szeretné meghosszabbítani a hétvégét egy pirosbetűs nappal? Vagy kiváncsi, hogy milyen halloweeni programok vannak a szállodákban? Válasszon utazásainkból a Mindenszentek alatt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 539 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


2023-ban Mindenszentek egy szerdai napra esik. Ha szeretné meghosszabbítani a hétvégét és 5 napot pihenni, csak 2 nap szabadsággal, válasszon a legjobb ajánlataink közül!

Pihenés Mindenszentek alatt

Látogassanak meg egy csodás termálfürdőt, ahol egy kicsit ellazíthat, mag a gyerekek felejthetetlen élményeket gyűjtenek a csúszdákon vagy az élmény medencékben. Az őszi hűvös levegőn kellemesen akár a szabadban vagy beltérben is ellazulhat a termál medencékben, vagy egy csodás pezsgőfürdőben, illetve kipróbálhatja a szaunát is. Válasszon a fürdőkhöz közeli szállásaink közül és élvezze a pihenést.

Ha az aktív kikapcsolódást kedveli, vigye el családját a természetbe és kiránduljanak a csodálatos színesedő fák alatt. Számos csodás várat felfedezhet, vagy meghódíthatja a legszebb hegyeket. Akár kerékpárra is pattanhatnak, vagy követhetik a legjobb túraösvényeket. Válasszon egyet a hegyvidéki szállásajánlataink közül, és barangoljon a természetben családjával.

Ha pedig egy kellemes wellness pihenésre vágyik és szeretné kényeztetni magát egy kellemes masszázzsal, vagy csak ki szeretne szakadni a mindennapokból, akkor is tudjuk a megoldást. Válasszon wellness szállásaink közül, és az egész családot ajándékozza meg egy felejthetetlen pihenéssel.