Pihenés Dél-Csehországban gyerekekkel

Dél-Csehország az év bármely szakában kiváló választás egy gyermekekkel töltött nyaraláshoz. A gyönyörű természet, kristálytiszta tavak, a műemlékekkel teli ősi városok és a sok kastély és vár garantálja, hogy nem fognak unatkozni. Az egész család élvezni fogja a dél-csehországi tartózkodást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 17 ajánlat


Rengeteg lehetősége van, ha úgy dönt, hogy Csehországban tölti nyaralását gyermekeivel. Ha Dél-Csehországba megy egy családi nyaralásra, biztosan nem fogja megbánni. A szabadidő eltöltésének lehetőségei az ország e festői részén szó szerint végtelenek. Elég nehéz választani a rengeteg vonzó úti cél közül.

Tavasztól őszig a legszebb kastélyokat és várakat csodálhatja meg. Dél-Csehország gyöngyszemei közé tartozik például a Hluboky vár és Orlík nad Vltavou vára. Két UNESCO műemlék is található itt: a gyönyörű Český Krumlov várkastély, valamint Holašovice a vidéki barokk stílusban épült hagyományos épületeivel. A gyönyörű dél-csehországi tájat számos tavacskájával gyalog vagy kerékpárral is felfedezheti a túraútvonalak hálózatán keresztül. Ha Ön és gyermekei állatbarátok, látogasson el a protivini krokodil állatkertbe vagy a Táborban található állatkertbe.

Hová menjen nyaralni Dél-Csehországban gyerekekkel?

Dél-Csehországban a Lipno gát környéke kiváló hely a gyermekekkel való nyaraláshoz. A festői vidék számos túra- és kerékpárúttal megtehető nagyszerű célpontot kínál, amelyek egyáltalán nincsenek messze. Nyáron a Lipno víztározó partján élvezheti a fürdőzést, télen pedig akár síelhet is a Frymburk vagy Lipno síközpontok lejtőin.

Szeretné gyermekeit egy mesebeli nyaralással kényeztetni? Akkor látogassanak el a lenyűgöző Český Krumlovba. Az ősi épületekkel és lenyűgöző várkastéllyal teli város elvarázsolja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az itt tartózkodást érdekesebbé tehetik a Viaszmúzeum vagy a Bábmúzeum meglátogatásával. A híres ócseh mézeskalácsot is érdemes megkóstolni a városban tett séták során

Ha kisgyermekkel utazik, különösen ajánljuk a Dél-csehországi bababarát szállodákat, amelyek kifejezetten a kis vendégek igényeit szolgálják ki. Bérelhetnek például kiságyat, etetőszéket vagy fürdőkádat, így sok helyet spórolhat meg a csomagtartóban.

Nézzen szét a dél-csehországi kínálatunkban, ahol olyan szállások is helyet kaptak, ahol gyermekei ingyen tarthatnak szüleikkel.