Szállások Luhacovicében két fő részére

Luhačovice Morvaország legnépszerűbb gyógyfürdője, ez nem is csoda. Látogasson el Luhačovicébe, vigye el kedvesét, vagy legjobb barátját, esetleg megajándékozhatja szüleit. Élvezzék együtt a gyógyító ásványvízforrásokat, a friss levegőt és Dušan Jurkovič egyedülálló épületeit.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Szeretne egy csehországi gyógyfürdő látogatást, de a híres nyugat-csehországi fürdőháromszög kissé elérhetetlennek tűnik? Semmi gond, mert a több mint 300 éves gyógyfürdői hagyományokkal rendelkező morvaországi Luhačovicei gyógyfürdő szintén rengeteget kínál az idelátogatóknak. Töltsön el egy kétszemélyes üdülést Luhačovicében és győződjön meg róla, hogy ez a város egész évben tökéletes hely a pihenésre és az aktív kikapcsolódásra a kulturális és sporttevékenységek széles választékával.Csodálja meg a város változatos építészetét és gyönyörű környezetét.

A leghíresebb luhačovicei ásványvízforrás, a Vincentka mindenki számára ismert. Ezen kívül még 17 másik forrás is található ebben a gyönyörű fürdővárosban, amelyeket az emberi egészségre gyakorolt jótékony hatásuk miatt becsülnek olyan nagyra. Luhačovice másik nagy előnye a levegő kivételes tisztasága, amelynek köszönhetően a gyógyító hatás valóban maximális. Így ideális hely az idősebb korosztály számára is, akik a gyógykezelést és a pihenést a gyönyörű oszlopsoron és a festői városközpontban tett sétákkal, egészíthetik ki.

Ha a kikapcsolódást a maximumon szeretné élvezni, akkor válasszon wellness ajánlataink közül. Annyi időt tölthet el az ásványvizes medencékben, a pezsgőfürdőben vagy a szaunában, amennyit csak szeretne. Élvezheti a csúcsminőségű spa kezeléseket is, amelyek után teljesen úgy érezheti majd magát, mintha csak újjászületett volna.