Wellness pihenés a Bélai-havasok közelében

Fedezze fel a Bélai-havasok lélegzetelállító hegyvidéki táját, és pihenjen a lehető legszebb környezetben. Legyen szó virágzó rétekről vagy hófödte lejtőkről, itt az év bármely szakában pihentető kikapcsolódásban lehet része. Válasszon a Bélai-havasok közelében található wellness-üdülések közül, és pihenjen egy népszerű turisztikai célpont szívében.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


A Magas-Tátrától keletre a Bélai-havasok varázslatos hegyei emelkednek. A helyi tájat virágzó hegyi rétek, füves lejtőkkel borított mészkőfalak és karsztbarlangok jellemzik. Szlovákiának ez a szeglete ideális üdülőhely a sportok szerelmeseinek, nyáron túrázhat a magas hegyekben, télen pedig élvezheti a havat a helyi síközpontok egyikében. De minőségi kikapcsolódás is várja egy wellness-üdülés formájában.

A wellness pihenés a Bélai-havasok közelében

A Bélai-havasok közelében eltöltött wellness-üdülésnek számos előnye van. Először is, egy igazán csodálatos természeti környezetben pihenhet, amelyet bármikor felfedezhet. Másodszor, közel lesz a nagyszerű síterepekhez, így összekapcsolhatja a korlátlan wellnesst a téli szórakozással. Pihenjen a pezsgőfürdőben, szaunában vagy a szálloda medencéjében.

Választhat félpanziós ellátás vagy teljes ellátás közül, hogy megfelelően feltöltődjön a tátrai lejtőkön töltött napok után. Ha magával viszi az egész családot, van egy jó hírünk, kínálatunkban olyan szállást is talál, ahol gyermekei ingyen tarthatnak Önnel. Nem kell otthon hagynia négylábú barátját sem, választhat olyan szállást is, ahova négylábú barátját is magával viheti.

Hová érdemes kirándulni a Bélai-havasok környékén? A kiindulópont Zár település, ahonnan könnyen elérhetőek a lejtők és a túraútvonalak. Népszerű látványosság a Bachledka lombkorona sétány is, amely a népszerű Bachledka Ski & Sun síközpont közelében található. Meglátogathatja a Hohenlohe vadászkastélyt vagy a Javorina fatemplomot.