Wellness pihenés Harkányban

Béke, napsütés és csend. Dél-Magyarország kivételes pihenést ígér, látogasson el Harkányba, ahol a termálfürdőben elfelejti majd a mindennapokat. Lazítson egy kicsit és kényeztesse magát egy wellness pihenéssel Harkányban.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat

Nem találunk tartózkodást a kiválasztott kritériumok alapján, kérjük próbáljon módosítani a megadott feltételeken.Éljen át pár felejthetetlen pillanatot szeretteivel a több mint 200 éves hagyományokkal rendelkező napsütötte Harkányi Gyógyfürdőben. A ritka karbonil-szulfid gázt tartalmazó gyógyvíz enyhíti a mozgásszervi, nőgyógyászati, bőr- és reumatikus problémákat.

Mire számítson egy harkányi wellness üdülés során?

A harkányi gyógyvíz akkor is kitűnő választás, ha nem szenved semmilyen fájdalomtól, csak egy kicsit szeretne kikapcsolódni és feltöltődni. Harkány a béke és a nyugalom szigete, így gondjait a város kapuin kívül hagyhatja.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő hatalmas, parkosított környezetével, strandterületével, csúszdáival és gyógyfürdő részével minden korosztály számára csodás rekreációs lehetőségeket kínál. Harkány nemcsak a pihentető, frissítő és gyógyító kezelések, hanem a holisztikus gyógymódok mellett is elkötelezte magát, így teste és lelke harmóniába kerül majd egy látogatás után. A gyógyászat mellett gyermekvilág, wellness, csúszdapark és egy strandfürdő is várja.

És mit érdemes csinálnia a fürdőzésen túl? Mindenképpen látogasson el a Skilósi várba, ha a történelem szerelmese. Pécs is csodás kulturális programokkal és látnivalókkal hívogat, a török megszállás idejéből, illetve az első századokból, az ókeresztény sírkamrák felfedezésével. Ha szeretné megkóstolni a régió nedűit, a Villányi borvidék is megér egy látogatást.