Wellness pihenés Nemőcön

Termálforrások, gyógykezelések és békés környező vidék. Ez Nemőc kisvárosa, amely Puhó és Vágbeszterce között található. Szlovákia legfiatalabb gyógyfürdője nemcsak a zavartalan pihenés lehetőségét, hanem a legkülönfélébb élmények egész sorát kínálja. Egy nemőci wellness-üdüléssel könnyen maga mögött hagyhatja mindennapi gondjait, és felejthetetlen pillanatokat tölthet el szeretteivel ebben a bájos és nyugodt környezetben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


A legfiatalabb szlovákiai gyógyfürdő, Nemőc településén, egy völgyben, a Nosicei víztározó közelében található. Az 1959-es megnyitása óta számos nyugalomra és csendre vágyó látogatót sikerült elvarázsolnia. Az első osztályú szolgáltatások, a gyógyító termálfürdők és a rengeteg kikapcsolódási lehetőség a környéken teszik Nemőcöt a gyermekes családok, a szerelmespárok és az idősek kedvelt célpontjává. Kínálatunkban megtalálja a nemőci wellness üdüléseket, amelyek garantálják, hogy tökéletes fürdői élményekben legyen része.

Wellness pihenés Nemőcön

A Nemőci Gyógyfürdő hatékony enyhülést nyújt az egészségügyi problémákra, köszönhetően a jótékony termálforrásoknak, valamint a hagyományos és modern kezeléseknek. Kényeztesse magát egy minőségi masszázs, pakolások, fürdők vagy terápiák és gyakorlatok segítségével, mindezt olyan szakemberek irányításával, akik pontosan tudják, hogy mi segít Önnek a legjobban. Kombinálja a gyógyfürdőben való pihenést a helyi erdőparkban vagy a víztározó körül tett sétákkal, és a mosolyt nem fogja tudni levakarni az arcáról. Mindezt egy finom étkezés teszi teljessé, amelyet a csomag ára félpanzió vagy teljes ellátás keretében tartalmaz.

Nemőc környéke rengeteg tevékenységet kínál az aktív mozgás szerelmeseinek és a csendes kirándulások kedvelőinek egyaránt. A tapasztaltabb túrázókat nyáron nagyszerű alpesi ösvények, télen pedig remek síterepek várják. De tervezhetnek kirándulást a szomszédos Puhó városába, ahol nyári uszoda található, vagy Vágbesztercében található várromokat is megcsodálhatják.