Wellness pihenés Rajecfürdőn

Az istenekhez méltó pihenés várja Rajecfürdőn. Válasszon egy wellness-üdülést, ahol a híres Aphrodite Spa termálmedencékkel, szaunavilággal, valamint masszázsok és kezelések széles választékával várja Önt. Látogasson el a fürdőbe és tudja milyen, ha a hetedik mennyországban érzi magát az ember.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat

Nem találunk tartózkodást a kiválasztott kritériumok alapján, kérjük próbáljon módosítani a megadott feltételeken.Nem véletlen, hogy a Rajecfürdőn fakadó termálforrás a szépség és fiatalság görög istennőjéről, Aphrodité-ről kapta a nevét. Az akár 38 °C-os gyógyhatású ásványvíz segít a különböző egészségügyi panaszokon, a mozgásszervi problémáktól az idegrendszeri betegségekig. Válasszon egy wellness üdülést és élvezze a jól megérdemelt pihenés pillanatait.

Wellness kikapcsolódás Rajecfürdőn - pihenjen, mint Aphrodité istennő!

Egy rajecfürdői wellness-üdülés jó választás lehet, ha segítségre van szüksége egészségügyi problémái kezelésében, de akkor is, ha csak már a jól megérdemelt kikapcsolódására vágyik. A híres Aphrodite Spa-ban kivételes kényelmet és komfortot élvezhet, amely segít elszakadni a mindennapi gondoktól. A gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodákban megszállva akkor kényeztetheti magát, amikor csak kedve tartja.

Több minden várja, mint gondolná. Egyetlen finn szauna helyett egy egész szaunavilág. Egy úszómedence helyett egy egész uszodakomplexum fedett és szabadtéri medencékkel. Igazi luxus kényeztetés masszázsokkal, fürdőkkel és kezelésekkel. Az Aphrodite Spa gyönyörű antik belső tere is leveszi majd a lábáról.

A kis fürdőváros festői környéke is tartogat bőven látnivalókat. A fürdővárost körülvevő vidéket túra- és kerékpárutak szövik át, amelyeknek köszönhetően olyan érdekes helyekre juthat el, mint például a Súľovské sziklák. Érdemes megemlíteni az Elveszett Buzogány tanösvényt, vagy Zsolnalitva várát. Ellátogathat Csicsmányba és a közeli Zsolnára is.