Pihenés augusztus 20-án

Pihenjen velünk az Államalapítás ünnepén. Utazzon fel a fővárosba és gyönyörködjön a tüzijátékban, vagy pihenjen egy wellness szállodában.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 475 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Csodás napokat töltöttem Egerbe, amely az esős idő ellenére is tele volt programokkal. A hotel elhelyezkedésének köszönhetően minden látnivaló csupán két perc sétára volt, és a szobából nyíló kilátást nem lehet elfelejteni! A török fürdő most is teljesen elbűvölt és az egri borokban és gasztronómiában pedig soha nem lehet csalódni. Eger és a hotel tökéletes választás, ha szeretne megmártózni a kultúrában és érdekli a történelem.”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


Kapcsolódjon ki augusztus huszadikán, és használja ki a ‘hosszú hétvégét’. 2024-ben augusztus 20-a keddre esik, így egyetlen szabadnappal akár négy nap pihenés várja!

Hová érdemes ellátogatni augusztus 20.-án?

Látogasson el a fővárosba és gyönyörködjön a tüzijátékba és a légi parádéban. Számos különleges programmal ünnepeljük Magyarország születésnapját, legyen Ön is részese. Válasszon a [legjobb budapesti szállásaink](https://travelking.hu/budapest ) közül.

Látogasson meg egy csodás termálfürdőt, ahol egy kicsit ellazíthat, kellemesen akár a szabadban vagy beltérben is feltöltödhet a termál medencékben, vagy egy csodás pezsgőfürdőben, illetve kipróbálhatja a szaunát is. Válasszon a fürdőkhöz közeli szállásaink közül és élvezze a pihenést.

Ha pedig egy kellemes wellness pihenésre vágyik és szeretné kényeztetni magát egy kellemes masszázzsal, vagy csak ki szeretne szakadni a mindennapokból, akkor is tudjuk a megoldást. Válasszon wellness szállásaink közül, és ajándékozza meg magát egy felejthetetlen pihenéssel.

A legjobb programokról ITT olvashat