Relaxáló wellness utazás

Kiszakadna egy kicsit a mindennapi problémák közüll? Válasszon a pihentető, wellnesszel egybekötött üdüléseink közül, vagy utazzon el egy, a fürdőkultúrájáról ismert városba. Bárhogy is dönt, a pezsgőfürdőben, a medencében vagy a spa kezelések során olyan feltöltődésben lesz része, ami segít energiával telve megbirkózni a hétköznapok segítségével.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 144 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Kevés jobb dolog létezik, egy igazi, pihentető wellness üdülésnél. Akár a hotel wellness részlegét használná, akár a szállásához közvetlenül kapcsolodó gyógyfürdő medencéiben ázna egész nap, a Travelking széles választékának köszönhetően mindenképpen megtalálja amit keres!

Lazítson a legjobb itthoni és külföldi gyógyfürdőkben

Szerencsére nem kell hosszú útra indulnia ahhoz, hogy átélje a gyógymedencék és a szaunák adta örömöket, hiszen Magyarország az egyik legjobb hely egy igazi wellness üdüléshez.

Látogassa meg például a népszerű Eger fürdőit, és ne hagyja ki a különleges miskolci fürdőket, vagy a gyógyvizéről híres Hajdúszoboszlót sem. Ha pedig inkább az ország nyugati felét fedezné fel akkor kötelező program a Büki Gyógyfürdőben, a Zalakaroson, vagy a Sárvári Fürdőben való lazítás.

Ha pedig a fővárosba, Budapestre látogat, számos szebbnél szebb gyógyfürdőben merülhet el, így biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Ha pedig szívesen lépi át a határt, akkor azzal a jó hírrel tudunk szolgálni, hogy a környező országokban is remek fürdőkultúrát ismerhet meg.

Csehországban a legjobb gyógyfürdőket a "fürdőháromszög " városaiban - Franzensbadban, Marianbadban és Karlovy Varyban találja.

A szlovákiai gyógyfürdők közül kiemelkedik Trencsénteplic és a világhírű Pöstyén fürdővárosa.

Emellett Ausztria és Lengyelország gyógyfürdői is nem mindennapi fürdőélményeket, és számtalan lehetőséget kínálnak a gyönyörű természetben való kikapcsolódásra.