Üdülés 2024-ben

Foglalja le most 2024-es üdülését. Válogasson a számtalan ajánlatunk közül, amik segítségével a térség legszebb hegyeihez, wellness-üdülőhelyeibe, gyógyfürdőibe, nagyvárosaihoz és nem utolsó sorban tengerpartjaihoz juthat el. Döntsön minél előbb, hogy biztosan ne maradjon le álmai utazásáról.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 481 ajánlat


Nem szeret az utazás szervezésével sok időt eltölteni, így jobban kedveli ha sok kis üdülés helyett egyben tud egy remek, hosszabb nyaralást lefoglalni? Vagy éppen ellenkezőleg, inkább a rövid utakat és hétvégi kirándulásokat preferálja? Bárhogyan is dönt, a Travelkingnél mindenképpen megtalálja a számítását.

Utalványaink csak Önre várnak 2024-ben is!

Horvátország már évtizedek óta a nyaralók kedvenc célpontja, hiszen a Földközi-tenger egyik legszebb tengerpartjával rendelkezik. A turistákat itt tiszta strandok, azúrkék tenger, festői sziklás öblök, gazdag kulturális élet, nemzeti parkok és lélegzetelállító tájak várják. Ne hagyja ki Ön sem például a Plitvicei-tavak meglátogatását, amelyek az UNESCO világörökség részét képezik.

Ha Horvátországhoz képest valami újra vágyik akkor irány Szlovénia. A gyönyörű városok, tavak, hegyek és a tengerpart kombinációja csodálatos nyaralást biztosít.

Ha pedig inkább Magyaroszágon maradna, hova is utazhatna máshova mint a Balatonhoz, ami kiváló strandokkal, nagyszerű éteremekkel, látnivalókkal és pezsgő kulturális élettel garantálja, hogy Ön egy hosszabbra nyúló üdülés alatt se unatkozzon egy percet se.

Ha rövidebb nyaralásra vágyik és szereti a városnézést, tegyen egy próbát Lengyelországgal. Krakkó vagy akár Gdansk és a Balti-tenger partján fekvő városok festői utcáikkal, gyönyörű kilátással és exkluzív szolgáltatásaikkal varázsolják el az oda utazókat. De ha kicsit közelebbi programot keres hétvégére, ajánlataink között bőven talál a mesés Bécsbe vagy az élettel teli Brnoba szóló lehetőségeket is.