Wellness pihenés Besenyőfaluban

Egy hely, amelyet az igazi kikapcsolódásra teremtettek. Ez a szlovákiai Besenyőfalu, amely Szlovákia legnagyobb termálvizes parkjáról híres. Szaunavilág és több geotermikus vizű medence biztosítja az idilli családi élményeket. Ha további vízi élményekre vágyik, akkor válasszon a besenyőfalvi wellness-üdülések közül és kapcsolódjon ki a termál parkokon túl is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat


A szlovákiai Besenyőfalu elsősorban hatalmas termálvizes parkjáról ismert, ahol a gyerekek és a szülők egyaránt jól szórakozhatnak. Számtalan vízicsúszda, hullámmedence, szaunavilág és több geotermikus vizű medence is található itt. Ha a wellness üdülést választja Besenyőfaluban, egész nap a korlátlan kikapcsolódásnak hódolhat.

Wellness üdülés Besenyőfaluban

A wellness üdülés Besenyőfalván igazán kivételes élmény lesz az Ön számára. Pihenjen és élvezze a vízi szórakozást a legteljesebb mértékben az egész tartózkodása alatt. Mindezt a szlovák természet gyönyörű környezetében. A hegyvidéki táj tárt karokkal fogadja majd, amely vonzó túra- és kerékpárutakat, valamint buja virágos réteket kínál. Ön is jól fogja magát érezni és feltöltődhet mind testileg és lelkileg ebben a festői környezetben, ahol a tökéletes béke uralkodik.

Válasszon szaunával, pezsgőfürdővel vagy saját termálvizes medencével rendelkező wellness ajánlatok közül. Ha még magasabb szintre szeretné emelni a kikapcsolódást, vegye igénybe a masszázscsomagok vagy kezelések egyikét, és bízza magát a szakemberek kezére. Nézzen szét Személyesen ellenőrzött ajánlataink között is, amely olyan szállásokat kínál, amelyeket a Travelking csapatának egy tagja személyesen ellenőrzött, és minőségileg kifogástalannak találta.

Besenyőfalu azért több mint csak egy fürdőpark. Tervezzenek kirándulásokat a környékre is, mert számos látnivaló várja. Ilyen például a közeli természeti alkotás a Besenyőfalvi travertinek. Látogasson el a Chočské vrchy hegyekhez vagy a Szentmáriai víztározó területére is, amelyek kiválóan alkalmasak túrázásra és kerékpározásra. Meglátogathatja a Lucski vízesést vagy az Havránok Régészeti Parko-t is.