Wellness szállások Kudowa-Zdrójban

A Cseh Köztársasággal közös határtól mindössze 5 km-re fekszik Lengyelország egyik legrégebbi fürdővárosa, Kudowa-Zdrój. Élvezze a városban eltöltött wellness-üdülés során tett sétákat a gyönyörű fürdőparkban vagy a vidéken. Megtapasztalhatja a 9 ásványvízforrás gyógyító hatását is, amelyeket ivókúrákhoz és fürdőkhöz is használnak. Ha saját wellness-részleggel rendelkező szállodát választ, akkor szó szerint néhány lépésre lesz a szobájától a zavartalan pihenés!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat


Wellness szállások Lengyelországban

A legtöbb utazó a történelmi látnivalókért, vagy a hegyekben található természeti szépségekért látogat el a lengyel városokba. Bár mindkettő remek kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket garantál, Lengyelország ennél sokkal többet kínál az ide látogatók számára. Ezek általában festői városok, kellemes légkörrel, hosszú fürdőhagyományokkal és kiváló minőségű szolgáltatásokkal. A helyi termálforrások ásványi anyagokban és egyéb jótékony elemekben gazdagok, gyógyító hatásukat pedig mindenképpen érdemes kipróbálni.

Pihenés Kudowa-Zdrójban

A festői Kudowa-Zdrój fürdőváros az Asztal-hegység és a Sas-hegység lábánál fekszik, így itt gyönyörű természettel körülvett, pihentető kikapcsolódás várja majd. Több mint 600 éves hagyományaival Lengyelország egyik legrégebbi gyógyfürdője. A város szíve a Góra Parkowa nevű hegy lábánál található Park Zdrojowy gyógyfürdőpark. A park közepén egy gyönyörű pavilon áll gyógyforrásokkal, amelyek 1853-ból származnak. Itt 9 ásványvízforrást próbálhat ki, amelyeket ivókúrákra és fürdőkúrákra használnak. A gyógyfürdői kikapcsolódás csehországi szerelmesei örömmel fogják tudni, hogy Kudowa-Zdrój mindössze 5 km-re van a határtól.

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a lengyelországi pihenésből, válasszon a saját wellnesslétesítményekkel rendelkező szállodák közül. Akár aktívabban, akár kevésbé aktívan tölti majd a nyaralását, értékelni fogja, hogy szállodai szobájától mindössze néhány lépésnyire van a szauna, a pezsgőfürdő vagy az úszómedence.