Félpanziós ellátás Luhacovice városában

A Vincentka ásványi anyagok belélegzése és a gyógyfürdő kolonnádján való séta mellett a kiegyensúlyozott étrend is hozzátartozik a Luhačovicében való gyógyuláshoz. Élvezze közvetlenül a szállásán, és foglalja le a luhačovicei nyaralását félpanziós ellátással.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Luhačovice városa a Št'ovnice folyó gyönyörű völgyében fekszik, amelyet a Fehér Kárpátok Tájvédelmi Körzet erdős hegyei veszik körül. Egyike a kevés cseh gyógyfürdőnek Morvaországban. A kiváló gyógyfürdői ellátás és a relaxációs kezelések mellett tegyen kellemes sétákat a látnivalók és a kolonnádok között. Mit nem érdemes kihagyni? Olvasson tovább!

Mire számíthat egy ilyen tartózkodás során?

Kezdje minden napját egy bőséges reggelivel, hogy kellő energiával lássa el a nap hátralévő részében. A szálloda a félpanziós ellátás keretében ízletes vacsorát is biztosít. Napközben próbálja ki Luhačovice számos nagyszerű éttermének egyikét, vagy kényeztesse magát egy desszerttel egy cukrászdában vagy kávézóban.

Ha városnézős kedvében van, induljon el a Jurkovic-háztól induló Kolonnádra, hogy megkóstolhassa a Vincentka-ásványvízforrást. Nézze meg fürdőház melletti Zenei pavilont és ha szerencséje van, talán elcsíphet egy érdekes koncertet is. A Dušan Jurkovič építész jellegzetes kézírását viselő épületek mentén menjen el a luhačovicei kastélyba és sétáljon egyet a gyönyörű parkban is. És ez csak néhány a lenyűgöző helyi látnivalók közül!

A kikapcsolódás szerelmeseinek ajánljuk, hogy válasszanak wellnessel rendelkező szállásainkközül, ahol a relaxációs medencében, a pezsgőfürdőben vagy a szaunában élvezheti a pihenést.