Hétvégi pihenés a Beszkidekben

A Beszkidek gyönyörű természete és változatos élményei miatt olyan vonzó turisztikai célpont. Aki ide ellátogat biztos, hogy beleszeret a gyönyörű tájba, amelyet a népi építészet egyedi épületei tarkítanak. Töltsön el egy hétvégét a Beszkidekben, és ismerje meg személyesen is ezt a különleges régiót!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 8 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


A Beszkidek régióra a szikár hegyek és a változatosság jellemző. Sok kilométernyi kijelölt túraútvonalon fedezheti fel szépségeit. A túrázásért cserébe pedig csodálatos panorámás kilátás lesz a jutalma. A hegygerincekkel és mély völgyekkel tarkított tájban festői faházakat és a népi építészet más emlékeit, köztük a híres építész, Dušan Jurkovič ikonikus épületeit találja. A Beszkidekről számos természetjáró tanösvényen és a Roznov Pod Radhostemben található egyedülálló Wallachia Szabadtéri Múzeumban szerezhet érdekes információkat. Ez az egyedülálló hagyományos vidéki építészetet és kultúrát bemutató, nagy szabadtéri múzeum fesztiválokkal és előadásokkal várja a látogatókat.

Egy hétvége a Beszkidekben

A Beszkidek hegység gerincei, mint például a Radhošt a Vřesovice-hegység vagy a Velký Javorník, ideálisak a könnyű vagy közepes túrázáshoz. Könnyen megtörténhet azonban, hogy egy egész napot is eltölt ebben a bájos, faházakkal tarkított tájon, és este már a megtett kilométereket is eléggé fogja érezni a lábaiban. Remek választásnak bizonyulhat egy olyan szállás, amely privát wellnessel rendelkezik, így a napi túrázásból visszatérve a jól megérdemelt pihenést élvezheti. A tiszta Beszkidek levegőjével kombinálva a pihenés hatása valóban rendkívüli lesz.

A Beszkidek ideális hely egy romantikus tartózkodásra is. Élvezze a kellemes pillanatokat partnerével és a magára szánt időt. Ha igazán kivételes élményekkel szeretné kényeztetni magát nyaralása során, akkor ajánljuk a privát wellnesst, ahol nyugalomban és teljesen egyedül élvezheti a pihenést.

Ön a téli sportok szerelmese, és már alig várja, hogy a Beszkidek havas lejtőire látogathasson? Akkor válasszon sípályák közelében található szállást. A síterepre való szállítással megspórolt időt a lehető legjobb módon használhatja fel - a sípályák meghódítására.