Szállások a kisbélici termálfürdő közelében

Egy igazi kikapcsolódásra vágyik? Töltődjön fel a gyógyvízben, és pihenjen Kisbélicen. A szlovákiai Simony városától kb. egy 5 perces autóútra várja e termálfürdőkkel, remek szálláshelyekkel, ínyencélményekkel és érdekes kirándulásokkal teli csendes kis település.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


Szeretne egy gyógyfürdőben pihenni, de az olyan forgalmas fürdővárosok, mint Karlovy Vary vagy Pöstyén nem csábítják? Látogasson el a szlovákiai Kisbélic településére, amely a Ponitrie tájvédelmi körzet lábánál található, és élvezze a gyógyító termálvízzel teli medencékben töltött pillanatokat és a túrázás lehetőségét a közeli természeti szépségekben.

Mi várja Kisbélicen?

A kisbélici fürdő a szlovákiai Simony város csendes külterületén található. A legközelebbi kirándulóhely Bajmóc kisvárosa (30 km), amely elsősorban mesebeli kastélyáról ismert, valamint Trencsén és Pöstyén városok, amelyek kb. 50 km-re vannak a településtől. A körülvevő Ponitrie Tájvédelmi Körzet gyönyörű természetének és a csodálatos termálfürdőnek köszönhetően valószínűleg nem is akarja majd elhagyni ezt a helyet.

Kisbélic legnagyobb látványossága minden bizonnyal a termálfürdő, amely közvetlenül kapcsolódik az első osztályú Termály Malé Bielice szállodához. Az igazi kikapcsolódás szerelmeseinek wellness központ áll rendelkezésre törökfürdővel és szaunavilággal. Természetesen van két pihentető beltéri medence gyógyító termálvízzel, amely jótékonyan hat a mozgásszervekre, az idegrendszerre és alkalmas a regenerálódásra is. A gyógyfürdő létesítményeit egy úszómedence és egy aquapark egészíti ki 4 kültéri medencével. A nyári hónapokban az egész családdal együtt szórakozhat a csúszdákon és vízicsúszdákon. A fürdő- és pihenőkomplexumot pedig egy kellemes parkon keresztül vezető sétány egészíti ki.