Szállások Dél-Morvaországban két fő részére

Akár a partnerével, akár egy barátjával vagy családtagjával látogat Dél-Morvaországba, felejthetetlen élményben lesz része. Önön múlik, hogy a szőlőskertekkel és kilátópontokkal teli festői tájban túrázik-e szívesebben, kulturális látnivalókat fedez fel, finom helyi borokat kóstol, vagy a wellness-részlegben pihen inkább.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 22 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Rakovec-ben való tartózkodásunk minden elvárásunknak megfelelt. A szálloda csendes helyen, a Brünni-víztározó mellett található, számtalan kirándulási lehetőséggel. Különösen tetszett a wellness-részleg, ami modern és tiszta volt. A reggeli nagyon finomnak bizonyult, az egyetlen negatívum a gyümölcskínálat hiánya volt. A személyzet is kedves és barátságos volt az egész tartózkodásunk alatt, így a következő brnói utunk alkalmával is szívesen vesszük majd igénybe a szálloda szolgáltatásait”

Lenka Lávová
Lenka Lávová
Ügyfélszolgálat
A Travelking által ellenőrizve

“A változékony időjárás ellenére jól éreztük magunkat a Pension Mlýnben, és nagyon elégedettek voltunk a kedves és segítőkész személyzettel, jó volt megtapasztalni a helyiek vendégszeretetét. A Velké Bílovice tökéletes választás egy feltöltő kikapcsolódáshoz. Elrejtőzhettünk a város zajától, és egymásra hangolódhattunk a kedvesemmel. A kilátóktól és a túraútvonaktól kezdve a helyi borászatokig rengeteg látnivaló várja az ide érkezőket. A történelem iránt érdeklődőknek érdemes ellátogatni a közeli Lednice-Valtice kastélyhoz is. A panzióban csodás pihenésben volt részünk és bőséges, félpanziós ellátással kényeztettek minket. Azt hiszem még sokáig nem fogjuk elfelejteni ezt az utazást.”

Jozef Benovič
Jozef Benovič
Értékesítési csapat


Dél-Morvaországban napsütötte síkságokat, hosszú szőlőültetvényeket, magával ragadó népművészetet és mindenekelőtt rengeteg borospincét talál, amelyek egy pohár kiváló bor és egy házi készítésű finomság elfogyasztására invitálják Önt. A festői dél-morvaországi tájat sok kilátótoronyból tekintheti meg. Magas hegyeket itt nem talál, de kellemes kerékpártúrákat tehet nyugodt tempóban. Ezen kívül két UNESCO-emlékmű található Dél-Morvaországban - a brnói Villa Tugendhat és a gyönyörű Lednice-Valtice kultúrtáj. A szellemi kulturális örökséghez tartozik továbbá a férfias verbuňk néptánc. Fedezze fel Dél-Morvaország változatos szépségeit kettesben.

Hol szálljon meg Dél-Morvaországban?

Ha azt mondjuk, Dél-Morvaország, a legtöbbünknek először a borospincék jutnak eszébe. Így nem nehéz olyan szállást találni, amely egy borkóstolót kínál. Ezek során közvetlenül a borászoktól származó morva borok kóstolására, házi készítésű finomságokra és gyakran élő dudamuzsikára számíthat, amely Morvaországot oly híressé tette.

Ha pedig éppen nem a pincében van, a napot a környező látnivalók felfedezésével töltheti. Morvaország déli része a több tucat kilométernyi, minimális szintemelkedéssel rendelkező útjairól ismert, így ez a hely tökéletes kerékpártúrákhoz. Nem meglepő, hogy sok szállás rendelkezik saját kerékpártárolóval is.

Akár a dél-morvaországi városok szépségeit szeretné felfedezni, mint például Znojmo, akár a Podyjí Nemzeti Park gyönyörű természetét kedveli, esténként értékelni fogja a pihenést a szálloda wellness-részlegén. A tiszta dél-morvaországi levegő, a mindenütt jelenlévő nyugalom és a szaunában vagy a pezsgőfürdőben való kikapcsolódás a megfelelő hozzávalók ahhoz, hogy újjászületve térjen haza az itt tartózkodásból.