Wellness élmények Trencsénteplicben

Trencsénteplicben igazi wellness élmények várják Önt a klimatikus gyógyfürdőben. Válogasson a legjobb szállások között és élje át álmai wellness üdülését!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


Trencsénteplicet leginkább a híres fürdői miatt keresik fel a turisták évről évre. És ritkán bánják meg a döntésüket, hiszen ez Közép-Európa egyik legjobb fürdővárosa. Foglaljon szállást egy remek szállodában és a mártózás mellett fedezze fel a környék látnivalóit is.

Mi várja Önt Trencsénteplicben?

A híres trencsénteplici termálfürdő számos remek szolgáltatással várja a látogatókat. A fürdő főépületében kéntartalmú termálvízben ejtőzhet, ami jótékony hatást gyakorol a mozgásszervi, a bőr- és a nőgyógyászati ​​problémákra. Ugyancsak a főépületben veheti igénybe a fürdő egyedülálló gyógykezeléseit is. A kültéri részben pedig egy hatalmas, 33 °C-os termálvízzel feltöltött medencében mártózhat meg. Ne hagyja ki a keleti stílusban épült Hammam és Sina törökfürdőket sem, ahol egyedülálló élményben és kikapcsolódásban lehet része.

A kikapcsolódást közvetlenül a szállásán is élvezheti. Trencsénteplic számos szállodája és vendégháza rendelkezik saját wellnessrészleggel, ahol a pezsgőfürdőben vagy a szaunában pihenhet. Sok helyen még a kezelésekről és a masszázsokról sem kell lemondania. Ha pedig még ennél is többre vágyik, akkor lepje meg magát egy luxusüdüléssel.