Wellness pihenés Bajmócon

Kevés hely kínálja a gyönyörű természetet, az érdekes kultúrát és a gyógyfürdőket együttesen. A szlovákiai Bajmóc városa azonban mindezzel rendelkezik, és még a legigényesebb utazóknak is örömet okoz. Látogasson el a gyönyörű romantikus kastélyba, de Szlovákia legrégebbi állatkertjét is megnézheti, ráadásul remek kerékpárutakat talál a környéken. A wellness kikapcsolódás már csak hab lesz a tortán, amelynek köszönhetően a pezsgőfürdőben vagy a szaunában töltődhet fel. Itt garantáltan mesésen fogja magát érezni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


A szlovákiai kisváros, Bajmóc híres csodálatos romantikus kastélyáról, amely turisták tömegeit vonzza. Ennek az ikonikus kastélynak a gyönyörű építészete és környezete máris mosolyt csal az ide látogatók arcára. Bajmóc fürdővárosának kellemes környezete nyugalmat hoz majd a lelkének, és igazán kivételes nyaralásban lesz itt része. Egy wellness pihenés során teljesen feltöltődhet a gyógyfürdőben vagy a medencében.

Mesei wellness pihenés várja Bajmócon a romantikus kastély tornya alatt

Fedezze fel a szlovákiai Bajmóc fürdővárosát. Az itteni wellness-üdülések mindennel elkényeztetik, amit csak egy ilyen tökéletes nyaralástól elvárhat. Lazítson a pezsgőfürdőben vagy a szaunában, sétáljon végig az oszlopsoron vagy kiránduljon a környék festői természetében. A szálloda medencéje nyáron kültéri, télen pedig beltéri medencével várja. A korlátlan wellness pedig az év bármely szakában igénybe vehető.

A Bajmóci gyógyfürdőben való tartózkodás minden generáció számára ideális. Tökéletes hely lehet az egész családnak. A különböző kulturális rendezvények, Szlovákia legrégebbi állatkertje vagy a ragadozó madarak felvonulása kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsol. Itt biztosan nem fog unatkozni. Az Illúziók Háza vagy az Őstörténeti Múzeum is érdekes látnivalókkal szórakoztatja majd. Ne felejtse el kihasználni azokat az ajánlatokat, ahol gyermekekkel ingyenesen szállhat meg ajánlatot, így jelentős összegeket is megtakaríthat nyaralása során.

A szerelmespárok pihenhetnek a privát pezsgőfürdőben, és részt vehetnek egy érdekes túrán. De az idősebb korosztály is örömmel töltődhet majd fel Bajmócon. Pihenhetnek a hangulatos kávézókban vagy a fürdőparkokban. A környéken rengeteg lehetőség kínálkozik a sportolók számára is, akik kihasználhatják a gyönyörű vidéken található túra- vagy kerékpárutak előnyeit.