Wellness pihenés Harrachovban

Hol máshol lehetne jobban pihenni, mint az Óriás-hegység szívében? Irány Harrachov egy wellness-üdülésre, és élvezze a korlátlan kényeztetést és a környező természet szépségét. Itt tavasztól télig tökéletes kikapcsolódásban lehet része és egész évben rengeteg szórakozási lehetőség várja.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


Harrachov népszerű üdülőhelye egész évben a legmagasabb cseh hegyekbe vonzza majd. A település az Óriás-hegység nyugati részén, a lengyel határ közelében található. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a hegyvidéki táj szívében bőséges sportolási lehetőséget és a természet által körülvett pihenést kínálja az ide látogatóknak. Élvezni fogja a szálláshelyek és wellness-üdülések széles választékát is, amelyek közül még a legigényesebbek is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet.

Egy pihentető nyaralás az Óriás-hegység Nemzeti Park szívében

Ha téli vakációra indul Harrachovba, nem fog rosszul járni. A harrachovi hegyi üdülőhely országszerte híres, és aligha kereshetne jobb helyet a téli szórakozáshoz. A biztos hótakaró, a nagyszerű lejtők és a legjobb szolgáltatások Harrachovot a síelők és snowboardosok paradicsomává teszik. A Harrachov síterep kiváló feltételeket biztosít asípályákon töltött felejthetetlen napokhoz. Nyáron élvezheti a túrázást, a nem csekély kihívást jelentő hegyi túrákat és a csendes sétákat a természet lágy ölén.

Ha megunná a természet felfedezését, használja ki a wellness üdüléseket Harrachovban a kikapcsolódáshoz. A pezsgőfürdőben, szaunában vagy akár az úszómedencében ellazíthatja merev izmait és feltöltődhet testileg és lelkileg egyaránt. Az igazán álomszerű kényeztetésért válasszon egy masszázst vagy kezeléseket, és bízza magát szakemberek kezébe.

És hogy mire számíthat Harrachovban? A környéke szó szerint tele van turisztikai látványosságokkal, így nem fog unatkozni. Az egyik legnépszerűbb természeti célpont a Certova hora, ahová egész évben négyüléses felvonóval lehet feljutni. A tíz méter magas Mumlava-vízesés is elvarázsolja majd. A történelmi helyek közül érdemes felkeresni az egyik legrégebbi cseh üveggyárat, a Sklárna Novosadot, amelyet a 18. század elején alapítottak. A Hornicei Múzeumot is megtekintheti. Ha további élményekre szomjazik, akkor pedig a helyi bobpályát is kipróbálhatja.