Wellness pihenés Kisbélicen

Pihenjen egy rejtett wellness-paradicsomban. A szlovákiai Kisbélicen található Termálfürdő egyedülálló kényelemmel várja, amely minden gondot elfeledtet. Ráadásul rengeteg látnivaló várja a környéken. Válassza a Kisbélicen található wellness-üdülések egyikét, és higgye el, hogy nem utoljára fog idejönni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


Kültéri és beltéri termálmedencék, vízicsúszdák, wellness, mindez pedig gyönyörű természettel körülölelve. Tud ennél jobb receptet a tökéletes kikapcsolódáshoz? Válasszon egy wellness üdülést a nyugat-szlovákiai Kisbélicen. Hozza el kedvesét vagy az egész családot, mert itt mindenki számára van valami.

Milyen egy wellness kikapcsolódás Kisbélicen?

A gyerekek és felnőttek egyaránt élvezni fogják a vízi világot, amely öt beltéri és kültéri medencéből áll, valamint vannak vízi csúszdák is. Választhat a fürdőhöz közvetlenül kapcsolódó szállodát és így a luxust a maximumon élvezheti. A vízi világ mellett a szaunavilágban is feltöltődhet. A szauna vagy a pezsgőfürdőben is fellélegezhet és egy időre elfelejtheti minden gondját.

A jól megérdemelt pihenést a masszázsal fokozhatja. Hagyja, hogy teste és lelke ellazuljon, és bízza magát profi szakemberek kezébe, akik reggeltől estig kényeztetik majd. A termálvíz jótékony hatással lesz az egészségügyi problémákra is, mivel segít a mozgásszervi vagy az idegrendszeri problémákon. Ne felejtse el, hogy a nagyszerű tartózkodáshoz kiváló ételek is tartoznak, válasszon félpanziós vagy akár teljes ellátással rendelkező szállást és kényeztesse ízlelőbimbóit is.

Fedezze fel a régió látnivalóit. A termálfürdőtől nem messze találja a Simonyi csillagvizsgálót, ahol az egész csillagos égboltot megcsodálhatja. Látogasson el Nagytapolcsányba, ahol megtekintheti a várat, vagy nem lesz messze a Bajmóci kastélytól és az állatkerttől sem. Ha az érintetlen természetre vágyik, látogasson el a Ponitrí Tájvédelmi Körzetbe vagy figyelje meg a Zubri-mezőt.