Wellness pihenés Paton

Napsütés, termálmedence és vízicsúszda világ. Itt egy igazán boldog nyaralás várja. Pihenjen Szlovákia legdélebbi településén - a híres Paton, ahol a termálforrások gondoskodnak az egészségéről. Válasszon egy luxus wellness üdülést Paton, és engedje át magát a kikapcsolódásnak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Dél-Szlovákia valóra váltja minden álmát, amit csak valaha elképzelt egy tökéletes nyaralásról. Tele lesz napsütéssel, nyugalommal, szórakozással, medencével és jó ételekkel. Pat a legdélebbi szlovákiai település, amely Komárom közelében található. A helyi termálfürdő teljesen leveszi majd a lábáról. A wellness szállás közvetlenül a termálfürdőhöz kapcsolódik, így akár papucsban és fürdőköpenyben is elsétálhat a medencéhez.

Mire számíthat egy wellness üdülésen Paton?

A helyi medencét tápláló 27 °C-os termálforrások jótékonyan hatnak a mozgásszervekre, enyhítik a fáradt izmokat, valamint megnyugtatják és feltöltik a lelket. A tökéletes kikapcsolódást rengeteg szórakozás is támogatja a vízi csúszdákon, csúszdákon vagy vízibicikliken.

Napozzon a strandokon, horgásszon a mesterséges tóban, röplabdázzon vagy minigolfozzon, és semmiképp se felejtse el meglátogatni a vízi csúszdavilágot. Az élményt még tovább fokozhatja, ha kipróbál egy kényeztető masszázst vagy a kezelések egyikét. A patinás termálfürdő környékén kényelmes szálláshelyeket és kiváló gasztronómiával rendelkező, neves vendéglátóhelyeket talál. Válassza a félpanziós vagy a teljes ellátás lehetőséget, és élvezze a gondtalan napokat.

Kiránduljon el a közeli Komárom városába is, ahol ellátogathat a hatalmas termálfürdőbe, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt tetszeni fog. Ne felejtse el felfedezni a Komáromi erődöt, és sétáljon egyet az Európa-udvaron. Dél-Szlovákiában számos más, festői természettel körülvett fürdőhely is található. Fedezze fel mindet!