Romantikus kikapcsolódás Brnóban

Ha egy romantikus brnói tartózkodásra vágyik, biztosan nem fogja megbánni! A morva főváros látnivalókkal teli festői belvárosával, kellemes hangulatával és a legjobb éttermek és bárok végtelen választékával vonzza ide a szerelmeseket. Látogasson el Brnóba, a városba, ahol egyszerűen sugárzik a romantika!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 7 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Rakovec-ben való tartózkodásunk minden elvárásunknak megfelelt. A szálloda csendes helyen, a Brünni-víztározó mellett található, számtalan kirándulási lehetőséggel. Különösen tetszett a wellness-részleg, ami modern és tiszta volt. A reggeli nagyon finomnak bizonyult, az egyetlen negatívum a gyümölcskínálat hiánya volt. A személyzet is kedves és barátságos volt az egész tartózkodásunk alatt, így a következő brnói utunk alkalmával is szívesen vesszük majd igénybe a szálloda szolgáltatásait”

Lenka Lávová
Lenka Lávová
Ügyfélszolgálat


Azon gondolkodik, hova vigye el kedvesét egy romantikus kikapcsolódásra? Ha Brno mellett dönt, biztosan nem fogja megbánni! A műemlékekkel, festői utcákkal és zugokkal teli gyönyörű városközpont tökéletes hely egy romantikus sétára. Brno leghíresebb helyei, mint például a Špilberki vár, a Petrov-székesegyház, a Zöld piac vagy a Szabadság tér csak egy rövid sétára vannak! Ha Ön és kedvese a művészetek szerelmesei, sok nagyszerű galériát és múzeumot kereshetnek fel. Este pedig megnézhetnek egy előadást Brno egyik híres színházában, utána pedig kipróbálhatja a számos híres brnói étterem vagy bár egyikét.

Milyen romantikus kikapcsolódás várja Brnóban?

Brnóban rengeteg látnivaló van, így jó eséllyel nagyon zsúfolt lesz a programja. Éppen ezért egy wellness pihenést is mindenképp be kell iktatni. Ha igazán kivételes élményt szeretne nyújtani magának és kedvesének, és a szaunát és a pezsgőfürdőt csak kettesben szeretnék élvezni, nézzen szét privát wellnesszel rendelkező szállásajánlataink között.