Szállások Dél-Morvaországban medencével

Dél-Morvaország festői vidék, amely azonnal elnyeri majd a tetszését. A gyönyörű természet, a számos történelmi és kulturális emlék és a kiváló helyi borok egyszerűen mind olyan kombináció, amely garantálja a csodálatos élményeket. Ha Ön a víz szerelmese, örömmel fogadja majd ajánlatunkat, melyben a dél-morvaországi szállásainkhoz medence is tartozik!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Rakovec-ben való tartózkodásunk minden elvárásunknak megfelelt. A szálloda csendes helyen, a Brünni-víztározó mellett található, számtalan kirándulási lehetőséggel. Különösen tetszett a wellness-részleg, ami modern és tiszta volt. A reggeli nagyon finomnak bizonyult, az egyetlen negatívum a gyümölcskínálat hiánya volt. A személyzet is kedves és barátságos volt az egész tartózkodásunk alatt, így a következő brnói utunk alkalmával is szívesen vesszük majd igénybe a szálloda szolgáltatásait”

Lenka Lávová
Lenka Lávová
Ügyfélszolgálat


Dél-Morvaország egy összetéveszthetetlen borvidék, amely végtelen számú kirándulási lehetőséget kínál a természet, a történelem és a gasztronómia rajongói számára. Ha Ön az úszás és a vízi kikapcsolódás híve, nálunk megtalálja a megfelelő dél-morvaországi üdüléseket, amelyekben úszómedence is szerepel, ahol a nap bármely szakában felfrissülhet és megmártózhat közvetlenül a szállodában.