Wellness pihenés Morva-szlovákiában

A festői szépségű Morva-szlovákia természete úgy megragadja az embert, hogy az sosem felejti el. A borvidék vonzó természeti és kulturális látnivalókat kínál, de lehetőséget nyújt a pihenésre és kikapcsolódásra is egyaránt egy pohár kiváló regionális bor mellett. Válassza a wellness üdülést, és élvezze a nyugodt kikapcsolódást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


Szőlőültetvények mindenütt, amerre csak a szem ellát. De Morva-szlovákia (Slovácko) nem csak borvidékeket kínál, hanem megismerheti a népi hagyományokat, a gazdag kultúrát, valamint a gyönyörű természeti jelenségeket is. Aki kellemes helyet keres egy pihentető nyaraláshoz párban vagy a családdal, annak igazán tetszeni fog ez a régió. A morva-szlovákiai wellness üdülések gondtalan nyugalmat és egyedülálló kényelmet kínálnak az ide látogatóknak.

A wellness, amely simogatja a lelket

Élvezze a romantikus tájat egy pohár helyi bor mellett, és pihenjen az úszómedencében vagy a privát pezsgőfürdőben. A Morva-szlovákiában eltöltött wellness-üdülés gyönyörű környezetben nyújt kikapcsolódást. Élvezheti a kóstolást vagy egy üveg bort, amely egyes szállásajánlatoknál a csomag részét képezi.

Hogy igazán gondtalan legyen az üdülése, válasszon személyesen ellenőrzött üdüléseink közül, ahol biztos lehet a szolgáltatás minőségében. Választhat félpanziót vagy teljes ellátást kínáló szállások közül is, és élvezheti a jó ételeket és a bőséges reggelit.

A vendégszerető Slovácko régióban a helyi folklór mellett számos vonzó turisztikai célpontot is talál. Sok kilométernyi kerékpárutat is felfedezhet a gyönyörű nyílt vidéken. A történelem szerelmeseinek nem szabad kihagyniuk a Miloticei kastély, a Buchlovice kastély, vagy Bouzov várának megtekintését sem.