Kutyabarát szállások a Jeseník-hegységben

Töltsön el egy kalandokban és természetben gazdag üdülést kutyájával együtt. Mindketten élvezni fogják a csehországi Jeseník-hegység kivételesen tiszta levegőjét és a túraútvonalakkal átszőtt erdőkben való barangolást. Ráadásul mindeközben a környék legjobb szállodáiban és panzióiban szállhatnak meg.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 7 ajánlat


Felejtse el a kutyaszitter keresést, és inkább vigye magával négylábú kedvencét a kirándulásra. Tegyen így akkor is, ha a csodás csehországi Jeseník-hegység felé az irányt, így együtt élvezhetik a hegyvidéki túrákat, a gyönyörű táj látványát és Európa geyik legtisztább levegőjét. A szállásra nem lesz gondja, hiszen ajánlatunkban számos olyan szállodát talál ahol bundás barátját is szívesen látják.

Mi vár Önökre a Jeseník-hegységben?

Jeseníkben nemcsak a hegyek, hanem a gyógyfürdők szerelmesei is jól fognak szórakozni. Túrázzon vagy kerékpározzon fel a hegység legmagasabb csúcsára, a Praděd-re, amely a magyarországi hegyekhez képest lenyűgözően magas, 1491 méteres tengerszint feletti magasságot ér el. De a Péter sziklákat és a Keprník hegy csúcsát is érdemes meglátogatni, a Dlouhé Stráně vízerőműnél tett kiránduláson pedig rendhagyó élmények várják a kalandorokat. Ha pedig igazán kipihenné magát, töltsön el egy napot a Jesenik-Priessnitz Fürdőben, amely a világ egyik legrégebbi ilyen jellegű gyógyfürdője.

Ha éppen elég feladat Önnek a kutyája étkezéseiről gondoskodni a kiruccanás alatt, érdemes olyan szállást választania ami félpanziós ellátással kedveskedik vendégeinek. A kiadós reggeli után bőven lesz energiája a kirándulásokhoz, a finom vacsorával pedig kellemesen zárhatja a napot.

Akár túrázni, akár téli síelésre érkezik a Jeseník-hegységbe, a wellnessközpontban való pihenéssel gazdagíthatja tartózkodását. Szerencsére nem kell sokáig keresgélnie pezsgőfürdők vagy szaunák után - a helyi szállodák közül a legtöbb rendelkezik saját wellnessrészleggel. Csak foglaljon szállást valamelyikben, és kényeztesse magát minden nap a jól megérdemelt pihenéssel.