Nyaralás Lipnóban gyerekekkel

Szeretne gyermekeivel ellátogatni Csehországba, de nincs ötlete, hogy hol is kezdje? Irány Lipno! A Šumava régióban található Lipno víztározó számtalan vonzó tevékenységet és kirándulást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt az év bármely szakában. Élvezhetik a természetjárást, a sportolást és a sok szórakozást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


A dél-csehországi Lipno víztározó nagyon népszerű célpontja a családi nyaralásoknak. Nem csoda. A festői Sumava által körülvett hatalmas víztömeg minden korosztály számára sok látnivalót kínál.

A víztározó körüli sétákon vagy a természetjáró tanösvényeken gyermekeivel együtt fedezheti fel a Sumava régió szépségeit. Remek kirándulási célpont a közeli Cesky Krumlov városa . Ha Ön inkább a sportok szerelmese, Lipnón a lehetőségek széles skáláját találja. Nyáron számos nagyszerű strand várja a fürdőzésre vágyókat, télen pedig síelhet a helyi síközpontok lejtőin. Egész évben élvezheti a kilátást a Lipnói lombkorona sétányról, rossz idő esetén pedig a gyerekek a népszerű Hopsariumban szórakozhatnak.