Szállások a Cseh-Morva felföldön családoknak

A Csehország szívében fekvő, dombos Vysočina régió gyönyörű természetével és történelmi műemlékeivel, köztük három UNESCO-listán szereplő várossal vonzza a látogatókat. Látogasson el Vysočinában gyermekeivel, és fedezzék fel együtt ennek a kivételes régiónak a szépségét.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 13 ajánlat


Vysočina a Cseh-Morva Felvidék hegyekkel tűzdelt vidékén fekszik, Csehország szívében. Természeti gazdagságával, tiszta környezetével és számos történelmi emlékművével varázsolja el látogatók ezreit minden évben. A Vysočina régióban három UNESCO világörökségi listán szereplő helyszínt is talál: Nepomuki Szent János zarándoktemplomát, a Zelená horát és Telč gyönyörű városát. A Cseh-Morva felföld is tele van olyan helyekkel és látnivalókkal, amelyek fiatal és idős látogatókat egyaránt vonzanak. Látogasson el ide gyermekeivel, és élvezze a kellemes családi pihenés.

Hová látogasson el a Cseh-Morva felföld gyerekekkel?

Számos szálloda nemcsak hogy készen áll a kis vendégeket fogadására, hanem ingyenes tartózkodást biztosít a gyermekek számára. Az így megspórolt pénz biztosan jól jön majd például a szuvenírek vásárlásakor.

Akár a Cseh-Morva felföld valamelyik gyönyörű városába tart, akár inkább a vidéket választja, javasoljuk, hogy válasszon a félpanziós ellátást kínáló szállások közül. Így nem lesz gondja a reggeli és a vacsora megszervezésével, és egész nap zavartalanul fedezhetik fel gyermekeivel a régió szépségét!