Szállások a Jeseník-hegységben gyerekekkel

Látogasson el a Jeseník-hegységbe az egész családjával együtt, ahol nemcsak a síelést élvezhetik, a gyerekeket és a felnőtteket érdekes kirándulások, ismeretterjesztő múzeumok és kiállítások, valamint nagyszerű vidámparkok és játszószobák is izgalomba hozzák majd. Válassza a Jeseník-hegységben található gyermekes üdülések egyikét, és itt biztosan nem fognak unatkozni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 13 ajánlat


Jeseník Észak-Morvaország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. Ugyanakkor nagyszerű hely a gyerekekkel való tartózkodásra is, akik nagyon jól fognak itt szórakozni. A síeléstől kezdve a természeti és kulturális szépségek felfedezésén át a vidámparkokban és játszótereken való hancúrozásig mindenki számára van itt valami.

Jeseník: síelés, felfedezés és szórakozás az egész családnak

Családjával megy síelni? Remekül fogják érezni magukat a Miroslav Síközpont, ahol síiskola is működik. A Ski Jonas Park Ostružná egy luxus gyermekparkkal hívogatja vendégeit, amely gyermeklifttel, körhintával és egyéb attrakciókkal várja a legkisebbeket. A Ski Praděd síközpont síiskolával és gyermekfelvonókkal szintén garantálja a kikapcsolódást a gyerekekkel együtt.

Vagy inkább a melegebb hónapokban látogat el a Jeseník-hegységbe? Akkor ez a tökéletes időszak a kirándulásokhoz. Túrázhat vagy kerékpározhat Karlova Studánka vagy Praděd felé. A gyakorlottabb sportolók számára ott vannak a Rychlebské trails útvonalai, ahol rendesen pedálozhatja a mountain bike-ot. Nyáron ne hagyja ki a fürdést a Žulovská melletti Transgranit kőbányánál vagy a Jeseníki fürdőben, a Termály Losiny fürdő pedig a gyerekek paradicsoma is.

Egy hosszabb kirándulás remek célpontja lesz a Jeseník fürdő, ahol a gyerekek élvezhetik a gyermek- és kötéljátszóteret, a Games Park Priessnitz minigolfot és más szabadtéri játékokat. Ramzová városában pedig adrenalinpumpáló minikocsikázást és nyári tubingot élvezheti.