Szállások a Cseh Óriás-hegységben gyerekekkel

A legmagasabb cseh hegyek nemcsak a turisták, hanem a gyermekes családok számára is paradicsomot jelentik. Vidámparkok, tanösvények, bobpályák és számtalan más érdekes tevékenység várja a látogatókat minden időjárási körülmény között. Látogasson el gyermekeivel az Óriás-hegységbe, és élvezze a nagyszerű családi kikapcsolódást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 26 ajánlat


Óriás-hegység gyerekekkel egész évben

A legmagasabb cseh hegység egyben a leglátogatottabb is Csehországban. Rendkívül népszerű a gyermekes családok körében. Nem csoda - a gyönyörű természet mellett mindenütt rengeteg tevékenység várja a kis és nagy látogatókat egyaránt. Ha tehát már kiskorától kezdve szeretné a természet szeretetét ápolni gyermekeiben, induljon el és fedezze fel gyermekeivel az Óriás-hegységet.

Hová menjen nyaralni az Óriás-hegységbe gyerekekkel?

Csehországban a családi nyaralások egyik legnépszerűbb helye Spindleruv Mlyn. Ez a hegyvidéki város egész évben sokféle programot kínál a gyerekekkel érkezők számára. Špindlerův Mlýn környékén számos mesebeli tanösvény fut végig, és közvetlenül a városban található például az aquapark, bobpálya és a Lego múzeum. A Medvědín-hegy tetejére egy felvonó viszi fel a látogatókat, amely télen a téli sportok szerelmeseit vonzza a lejtőkre. Egyszerűen itt nincs esélye az unalomnak semmilyen időjárási körülmények között!

Egy másik nagyszerű választás Pec pod Sněžkou A gyönyörű természet és a számos vonzó túraútvonal mellett, minden nehézségi szinten, felvonóval juthat fel Pecből a legmagasabb cseh hegyre, a Sněžkára. Ez minden bizonnyal olyan élmény lesz a gyerekek számára is, amelyről lelkesen fognak mesélni a barátaiknak. A Relax Park egy 700 m hosszú bobpályával, kötélcentrummal, játszótérrel, felfújható várral, bungee-trambolinnal és más attrakciókkal nagyszerű szórakozást kínál a fiatal és idősebb látogatók számára egyaránt.

Járt már az Óriás-hegység lengyel oldalán? Ha nem, akkor mindenképp tegye meg! A Lengyel Óriás-hegység egy másik ideális úti cél a gyerekekkel való nyaraláshoz. Sklářská Poreba üdülőhelye például remek lehetőségeket kínál a fiatal vendégek számára, ahol két gyönyörű vízesést, vidámparkot, mászóparkot és egy dinoparkot talál.