Húsvéti pihenés

Az idei húsvétot legszívesebben pihenéssel töltené? Segítünk! Válasszon hazai vagy külföldi ajánlataink közül és töltse a húsvétot feltöltődéssel. Ráadásul most akár 4 napot is pihenhet anélkül, hogy szabadságot kellene kivennie. Indítsa élményekkel a tavaszt!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 106 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


2023-ban húsvéthétfő április 10-én lesz, és már a nagypéntek is munkaszüneti nap (április 7.), így akár április 6-án csütörtökön megérkezhet a kiválasztott szállodába, hogy 4 gondtalan napot töltsön el. Töltődjön fel a hosszúhétvége alatt és kezdje a tavaszt kipihenten, tele élményekkel.